Hírflow - friss hírek app

Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.hirflow.android

App Store:
https://itunes.apple.com/hu/app/hirflow-friss-hirek/id1119624371?l=hu&ls=1&mt=8

Sztori

A termékötletet ketten dolgoztuk ki (Kálmán Dávid, Szakács Gábor), Gábor állította össze a hírgyűjtő, -rangsoroló algoritmust és készítette el az applikáció alapjául szolgáló szerveroldali (backend) felületet, míg Dávid folyamatosan tesztelte és finomította a hírfolyamok összeállítását és menedzselte a fejlesztési folyamatokat. A mobilfejlesztést a Hipteam csapata végezte.

Célunk, hogy a felhasználók kezébe egy olyan alkalmazást adjunk, amely segítségével egy helyen lehet olvasni a legfontosabb híreket, egy sokszínű válogatásban, egy kényelmes, magazinos felületen. Nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy lehetővé tegyük a felhasználók számára az app személyre szabását, ennek köszönhetően mindenki összeállíthatja saját Hírflow-ját!

(A termékötlet tesztelése során elkészítettük a hirflow.hu weboldalt, amely azóta nyilvánosan elérhető. Ez is folyamatosan frissül, viszont kevésbé személyre szabható.)

Funkciók

A híreket egy algoritmus szerkeszti, mely folyamatosan figyeli és több szempontból elemzi a különféle portálokon megjelenő cikkeket. A hírfolyamban a nagyobb médiumok mellett a kisebb hírportálok és blogok kiemelkedő bejegyzései is helyet kaphatnak.

  • A TOP hírfolyamba szedjük össze a legfontosabb híreket. A felhasználó választhatja ki, milyen témákból válogassunk (pl. Belföld, Külföld, Sport, stb.)
  • Egy-egy témának saját fület is lehet nyitni, a fülek sorrendje szabadon módosítható.
  • Hírforrásoknak is lehet külön fület nyitni, ilyenkor az adott oldal legfontosabb híreit válogatjuk össze (vagy ha kevés cikket publikál egy nap, időrendi sorrendben jelenítjük meg őket).
  • A felhasználó el is tud némítani hírforrásokat, ilyenkor ezeket a híreket kivesszük a hírfolyamból.
  • Ha a felhasználó kéri, az általa megadott időben kézbesítünk neki egy hírcsomagot az aktuálisan legfontosabb hírekkel. (iOS-en egyelőre csak értesítést kap és az appban tudja megtekinteni a híreket.)

Kapcsolat

support [at] hirflow [dot] hu

 

Android logó és képernyőképek

 

iOS logó és képernyőképek